joi, 7 aprilie 2011

PROGRAMUL "INVĂŢARE PE TOT PARCURSUL VIEŢII"

Pe data 04.04.2011 s-a desfasurat conform calendarului de activitati metodice al I.S.J Calarasi avand ca tema - Programe educaţionale de tip ”Învăţare pe tot parcursul vieţii” o activitate de integrare a experimentului in orelor de Stiinte la clasele primare si gimnaziale.




Activitatea s-a desfasurat in laboratorul de chimie-fizica al Scolii cu clasele I-VIII, nr.1 Perisoru si a fost sustinuta de catre doamna Gabriela Tatuc, profesor titular pe catedra de Chimie-Fizica. Activitatea propusa invatatorilor care predau in scoala a constat in sustinerea unor lucrari experimentale de stiinte ce pot fi integrate in ore la clasele III-IV, ciclul primar dar si la nivel gimnazial in vederea predarii integrate a stiintelor.


Cadrele didactice participante la activitate au urmarit atent realizarea celor 10 experimente, au facut observatii, au pus intrebari, au facut corelatii cu programa scolara a disciplinei „Stiinte” pe care o predau la clasele III-IV. De asemeni s-a observat de catre asistenta utilizarea in experimente a unor materiale simple si a unor substante care pot fi usor procurate din comert.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu